NFL

Super Bowl: Το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού και το... buzzer-beater touchdown που έδωσε την νίκη στους Chiefs του Καρλαύτη

Super Bowl: Το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού και το... buzzer-beater touchdown που έδωσε την νίκη στους Chiefs του Καρλαύτη
PRINTSCREEN

Τα μέτρα που κέρδισε ο Μαχόουμς. Η τελευταία επίθεση. Και το... buzzer-beater touchdown με πάσα του Μαχόουμς στον Χάρντμαν, που έδωσε το πρωτάθλημα στους Chiefs του Καρλαύτη κόντρα στους 49ers στο Super Bowl LVIII. Δείτε τι έγινε στα τελευταία λεπτά του τελικού.

Οι Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη είναι οι πρωταθλητές του NFL για 2η σερί χρονιά, αφού λύγισαν με 25-22 στην παράταση τους 49ers στο Super Bowl LVIII. Και, για να γίνει αυτό, χρειάστηκε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Έχοντας βρεθεί πίσω με 22-19 έπειτα από Field Goal, οι Chiefs είχαν μία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ή να πάρουν την νίκη και κάτι παραπάνω από 6 λεπτά στην διάθεσή τους. Πάλεψαν όμως μέτρο-μέτρο. Κέρδιζαν το ένα down μετά το άλλο, με αποκορύφωμα αυτό που τους έφερε στην red zone έπειτα από σπριν του Πάτρικ Μαχόουμς. Και, στο τέλος, με λίγα δευτερόλεπτα για το φινάλε, ο Μαχόουμς βρήκε τον Χάρντμαν για το 25-22, σε ένα... buzzer-beater touchdown, για ένα συγκλονιστικό φινάλε!

Δείτε τα τελευταία λεπτά του τελικού:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ