NFL

Super Bowl: Τα φιλιά του Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ και η επιθυμία του σταρ των Chiefs για three-peat

Ο Τράβις Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ
Ο Τράβις Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ Ⓒ 2024 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τράβις Κέλσι έδωσε ρεσιτάλ στην ομιλία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Chiefs ξεσηκώνοντας το κοινό, πριν ζητήσει το three-peat και στην συνέχεια σπεύσει στο πλευρό της αγαπημένης του, Τέιλορ Σουίφτ, για να την φιλήσει.

Το Super Bowl και η κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος των Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη απασχόλησε τις ΗΠΑ. Ένα από τα θέματα ωστόσο που επίσης ασχολούνταν... όλοι ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, που βρέθηκε στον τελικό για χάρη του αγαπημένου της, Τράβις Κέλσι.

Ο Tight End των πρωταθλητών και η πασίγνωστη καλλιτέχνης αποτελούν το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ, με όλους να ασχολούνται με αυτούς. Απολύτως λογικά, όταν ανέβηκε ο Κέλσι για να μιλήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι περίμεναν να δουν τι θα ακολουθήσει, με κάποιες κάμερες να είναι πάνω σε αυτόν και άλλες στην... Τέιλορ Σουίφτ, καταγράφοντας κάθε στιγμή.

Ο Κέλσι λοιπόν ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε το... "Viva Las Vegas", τόνισε ότι θέλει το three-peat (μετάφραση: τρία σερί πρωταθλήματα), μετά τραγούδησε πάλι το "You have to fight, for your right to party" και στο τέλος κατέβηκε να βρει την αγαπημένη του για να την φιλήσει, με όλες τις κάμερες να εστιάζουν πάνω τους.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NFL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ