VIRAL

Super Bowl: Ο Μπέκαμ φόρεσε παπούτσια με 1.500 διαμάντια αξίας 176.000 ευρώ

Ο Όντελ Μπέκαμ πανηγυρίζει τη νίκη των Λος Άντζελες Ραμς επί του Σαν Φρανσίσκο
Ο Όντελ Μπέκαμ πανηγυρίζει τη νίκη των Λος Άντζελες Ραμς επί του Σαν Φρανσίσκο © 2017 DOUG BENC / AP IMAGES

Τα ακριβότερα παπούτσια στην ιστορία του Super Bowl φόρεσε ο Όντελ Μπέκαμ με 1.500 διαμάντια και τα οποία αξίζουν 176.000 ευρώ.

Ο Όντελ Μπέκαμ τα έζησε όλα στον τελικό του Super Bowl τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/2), αλλά ήταν κι εκείνος που φόρεσε τα πιο ακριβά παπούτσια στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αν και ο 29χρονος wide receiver πέτυχε το πρώτο touchdown του τελικού και αναγκάστηκε να ολοκληρώσει πρόωρα την παρουσία του σε αυτόν εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο το φινάλε του μεγάλου τελικού τον βρήκε με δάκρυα στα μάτια να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του με τους Λος Άντζελες Ραμς, που επικράτησαν 23-20 των Σινσινάτι Μπένγκαλς.

Παράλληλα, ο Μπέκαμ φόρεσε τα πιο ακριβά παπούτσια στην ιστορία του Super Bowl, καθώς σύμφωνα με το TMZ, αποτελούνταν από σχεδόν 1.500 διαμάντια και συγκεκριμένα, από 1.494.

Μάλιστα, ο σταρ των Λος Αντζελες Ραμς συνεργάστηκε με τον Dominic Ciambrone, γνωστός και ως "The Shoe Surgeon" για να δημιουργήσουν τα πιο ακριβά παπούτσια στη βιομηχανία και στην ιστορία του Super Bowl. Πρόκειται για παπούτσια που έχουν κίτρινο μπλε και χρυσό στο λογότυπο της Nike και τα οποία κοστίζουν περίπου 176.000 ευρώ.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέκαμ τα φόρεσε μόνο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και όχι στον αγώνα.

TAGS VIRAL SUPER BOWL 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ