SUPER BOWL 2023

Super Bowl - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο κόσμος τον αποδοκίμασε και απάντησε κάνοντας ότι φοράει το στέμμα του

Super Bowl - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο κόσμος τον αποδοκίμασε και απάντησε κάνοντας ότι φοράει το στέμμα του
PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε στο Super Bowl και όταν τον έδειξαν οι οθόνες ο κόσμος τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να απαντάει με την χαρακτηριστική του κίνηση, κάνοντας ότι φοράει το στέμμα του.

Το Super Bowl 2023 πέρασε επισήμως στην ιστορία με τους Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη να κατακτούν τον τίτλο έπειτα από δραματικό τελικό, επικρατώντας με 38-33 των Philadelphis Eagles.

Στον αγώνα που έκλεψε την παράσταση η Ριάνα στο κλασικό σόου του ημιχρόνου και ο Μαχόουμς αναδείχθηκε MVP βρέθηκαν πολλοί μεγάλοι σταρ. Ένας εξ αυτών ήταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ωστόσο βίωσε μία ιδιαίτερη κατάσταση, αφού όταν τον έδειξαν οι οθόνες ο κόσμος άρχισε να τον αποδοκιμάζει. Ο ίδιος ωστόσο δεν επηρεάστηκε, παρά απλώς κοίταξε την οθόνη και προχώρησε στην χαρακτηριστική του κίνηση, κάνοντας ότι φοράει το στέμμα του.

Για την ιστορία, στα social media έχει κυκλοφορήσει και η άποψη ότι ο κόσμος δεν αποδοκίμασε τον ΛεΜπρόν, παρά απλώς ήταν κακός ο ήχος όπως μεταφέρθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση. Όπως και να έχει πάντως, ο "Βασιλιάς" χειρίστηκε το θέμα όπως ο ίδιος ξέρει.

TAGS SUPER BOWL 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ