SUPER BOWL 2023

Super Bowl: Ο Μαχόουμς αναδείχθηκε MVP και έγραψε ιστορία

Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes (15) holds the trophy after their win against the Philadelphia Eagles in the NFL Super Bowl 57 football game, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. The Kansas City Chiefs defeated the Philadelphia Eagles 38-35. (AP Photo/Matt Slocum)
Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes (15) holds the trophy after their win against the Philadelphia Eagles in the NFL Super Bowl 57 football game, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. The Kansas City Chiefs defeated the Philadelphia Eagles 38-35. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Πάτρικ Μαχόουμς κατάφερε να βάλει το όνομα του σε μια ιδιαίτερα κλειστή λίστα της ιστορίας του NFL και παράλληλα να γίνει το νεαρότερο μέλος της.

Όπως είχαμε καταγράψει πριν τον τελικό η μάχη των quarterback θα έκρινε πολλά στον τελικό του Super Bowl και παράλληλα θα έδινε την ευκαιρία σε έναν από τους Μαχόουμς και Χερτς να μπουν στην ιστορία του αθλήματος.

Αυτός που το κατάφερε τελικά ήταν ο πρώτος αφού οι Chiefs επικράτησαν των Eagles και κατέκτησαν τον τίτλο και ο Μαχόουμς αναδείχθηκε MVP.

Έτσι, πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των quarterback που έχουν δύο τίτλους σε Super Bowl και έχουν αναδειχθεί ισάριθμες φορές MVP. Οι προηγούμενοι που το έχουν καταφέρει ήταν οι Πέιτον Μάνινγκ, Τζο Μοντάνα, Τομ Μπρέιντι και Τζόνι Ουνίτας.

Την ίδια ώρα όμως ο Μαχόουμς κατάφερε κάτι άλλο μοναδικό αφού έγινε ο πρώτος που έφτασε σε αυτό το κατόρθωμα πριν συμπληρώσει τα 30.

Αν συνυπολογίσουμε ότι είναι ακόμα 27 ετών τότε μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε που μπορεί να φτάσει εάν συνεχίσει έτσι την καριέρα του.

TAGS SUPER BOWL 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ