ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Στο κυνήγι των βαθμών

Στο κυνήγι των βαθμών
τριποδακης

Οι Έλληνες που δεν έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Βανκούβερ βρίσκονται στην αναζήτηση βαθμών

Ο Στέφανος Τσιμικάλης και ο Αλέξανδρος Τσακνάκης βρίσκονται στο Ιράν για σειρά αγώνων στο χιονοδρομικό κέντρο Σέμσακ. Στο πρώτο σλάλομ οι Έλληνες αθλητές τα πήγαν αρκετά καλά με τον Τσακνάκη να τερματίζει στην Πέμπτη θέση του αγώνα της τεχνικής κατάβασης (SL), ενώ ο Τσιμικάλης κατέλαβε την έβδομη θέση. Οι δύο αθλητές μας θα παραμείνουν στο Ιράν, καθώς ακολουθούν ακόμα δύο αγώνες, ένας σλάλομ κι ένας γιγαντιαίου σλάλομ.
Στο δρόμο της ταχύτητας

Στο Σπλίντερουφ Μλεν της Τσεχίας αγωνίστηκε ο Παύλος Τριποδάκης αναζητώντας βαθμούς από τα αγωνίσματα ταχύτητας. Ο 27χρονος σκιέρ αγωνίστηκε στους αγώνες του σούπερ κομπινέ (συνδυασμός τεχνικής και ελεύθερης κατάβασης) και υπεργιγανταίας τεχνικής κατάβασης (SG) την 33η και 39η θέση αντίστοιχα.

Ο Τριποδάκης στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πάσο σαν Πελεγκρίνο της Ιταλίας, όπου θα δώσει σειρά αγώνων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις ελεύθερες καταβάσεις και δύο υπεργιγαντιαίες καταβάσεις.

Ώρα για προπόνηση

Ο Βασίλης Δημητριάδης και η Σοφία Ράλλη ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι εκμεταλλεύονται αυτό το διάστημα για προπονητικούς σκοπούς. Βρίσκονται στο Χίντερτουξ της Αυστρίας, ενώ η Ράλλη στις 14 και 15 Ιανουαρίου θα λάβει μέρος στην τεχνική κατάβαση της Βιέννης. Στις 16 και 17 ολόκληρη η ανδρική ομάδα θα μεταβεί στη Γερμανία και στο Λεγκρίζ για να λάβουν μέρος σε δύο τεχνικές καταβάσεις.








TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ