BEACH SOCCER

Στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου το 2ο τουρνουά

Στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου το 2ο τουρνουά

Επόμενη στάση... Μύκονος. Στο Καλό Λιβάδι θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011. Σε ένα εξωτικό μέρος και με πολλές "αιθέριες" παρουσίες αρκετές ομάδες θα αναζητήσουν το εισιτήριο για την τελική φάση της Καλαμάτας.

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στην Μύκονο στο Καλό Λιβάδι το 2ο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 με το επόμενο εισιτήριο μετά τα "κοράκια" (νικητές στην πρεμιέρα της Ραφήνας) να αναζητά τον κάτοχο του.

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το μαγικό χαρτάκι είναι πιο δυνατές από κάθε άλλη χρονιά και αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακές μάχες στην άμμο.

Παιχνίδια, δώρα για θεατές αλλά και εκθαμβωτικές... "Beach Ladies"

Όπως πάντα παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer θα διεξάγεται και το beach soccer festival όπου θεατές, αθλητές και όποιος άλλος επιθυμεί θα μπορεί να παίρνει μέρος παίζοντας και διασκεδάζοντας στα παιχνίδια που θα υπάρχουν στα περίπτερα της εταιρίας καταστημάτων Γερμανός και της μεγαλύτερης στοιχηματικής οn line εταιρίας Bwin.

Το παρόν και φέτος θα δώσουν και τα εντυπωσιακά κορίτσια του beach soccer, οι "Beach Ladies". Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά η Εθνική Ομάδα Beach Soccer στα πλαίσια της προετοιμασίας για την προκριματική φάση του European Beach Soccer League που γίνεται στην Χάγη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή σε φιλικό αγώνα τους επίλεκτους παίκτες του τουρνουά.

Το πρόγραμμα στην Μύκονο έχει ως εξής:

Παρασκευή (17/06)

17:00 super paradise-Cosi Bar

17:40 kini f.c.-Άνω Μερά

18:20 Hellenic coast-flying

Σάββατο (18/06)

12:00 Ανω μερά-Cantina

12:40 flying-super paradise

13:20 hellenic coast-cosi bar

14:00 Triglia Rafinas-cantina

14:40 super paradise-hellenic cost bar

16:00 Triglia Rafinas-Ανω μερά

16:40 cantina-kini f.c.

17:20 flying-cosi bar

18:00 Triglia Rafinas-kini f.c.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ