ΙΠΠΑΣΙΑ

Στο Ευρωπαϊκό Εφήβων και Νέων Ιππέων η Ελλάδα

Στο Ευρωπαϊκό Εφήβων και Νέων Ιππέων η Ελλάδα
φουρλης

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Ιππέων ρίχνεται η ελληνική ιππασία

Με την ελπίδα μίας διάκρισης οι Ελληνίδες αμαζόνες με τα άλογά τους βρίσκονται ήδη την Ολλανδική πόλη και το ιππικό κέντρο, που θα φιλοξενήσει το Πρωτάθλημα.
Στην Κατηγορία Εφήβων η Ελλάδα θα συμμετάσχει με ομάδα τριών αμαζόνων, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρονιά και με την πρώτη της συμμετοχή στην Κατηγορία Νέων Ιππέων.

Στην Κατηγορία Εφήβων θα πάρουν μέρος η Πρωταθλήτρια Εφήβων 2009, Ρέα Καπετάνου με την Gilbaeks Sika, η δεύτερη Πρωταθλήτρια Εφήβων 2009, Λία Κουδούνη με τον Donnergoll και η Κέλλη Σκλαβούνου με το Palatino, ενώ στην Κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου με τον Marco Polo.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι πενθήμερο. Σήμερα διεξάγεται ο κτηνιατρικός έλεγχος, ενώ αύριο, Τετάρτη και μεθαύριο, Πέμπτη, θα λάβει χώρα το ομαδικό αγώνισμα και ο πρώτος προκριματικός γύρος του ατομικού και στις δύο κατηγορίες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνει ο δεύτερος προκριματικός γύρος του ατομικού αγωνίσματος, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του ατομικού αγωνίσματος.







TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ