BEACH SOCCER

Στην Παραλία Αλμυρής και την Κόρινθο η "σκυτάλη"

Στην Παραλία Αλμυρής και την Κόρινθο η "σκυτάλη"

Στην Κόρινθο και την Παραλία Αλμυρής (Beach Bar Anemos) μεταφέρεται η πανδαισία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer με το 4ο τουρνουά και 20 ομάδες να διεκδικούν το εισιτήριο για την τελική φάση της Καλαμάτας.

Οι δυνατές μάχες στην άμμο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer συνεχίζονται με την 4 φάση που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο στην Παραλία Αλμυρής στο Beach Bar Anemos, το τετραήμερο 7-10 Ιουλίου.

Ήδη η ομάδα "Κοράκια" εξασφάλισε στο τουρνουά της Ραφήνας την πρόκριση της στην τελική φάση της Καλαμάτας, για να την ακολουθήσουν οι ομάδες "ΑΟ Τριγλίας" που στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά της Μυκόνου και η ομάδα "Cuba" που πανηγύρισε τον τίτλο στην Χαλκιδική.

Αυτήν την φορά το εντυπωσιακό θέαμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer μεταφέρεται στην Κόρινθο όπου είκοσι ομάδες αναμένεται να παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή προσφέροντας για άλλη μια φορά πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Παράλληλα μετά την διεξαγωγή του τελικού του τουρνουά η Εθνική Ομάδα Beach Soccer θα έχει τη ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους επίλεκτους των αγώνων ενόψει της προετοιμασίας για τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Μετά την κλήρωση οι όμιλοι έχουν ως εξής:

Όμιλοι

Α. 1. Σαντατ καφε, 2. Ελλας Βέλλου, 3. Άνεμος, 4. Νεμέα

Β. 1. Χαβαλένθια, 2. Όμπιλιτς, 3. The Saints, 4. Golden Champions

Γ. 1. Αφροδίτη hotel, 2. Μπυραρία, 3. Όνειρα, 4. Καζαμπλάνκα

Δ. 1. Free cafe, 2. Μουρακάρι, 3. Τενεάτης, 4. una manita

E. 1. Botafongo, 2. Gaspar Boys, 3. Διόνυσος, 4. Νιάου

Παρούσες και οι εκπληκτικές "Beach Ladies"

Την καλοκαιρινή γιορτή του ποδοσφαίρου στην άμμο θα πλαισιώσουν τα κορίτσια του "Γερμανού" που με τα όμορφα παιχνίδια τους δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα καθώς και οι cheerleaders του Βeach Soccer, οι "Beach Ladies".

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ