THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On Live: Πρεμιέρα σήμερα στις 12:00

Show Must Go On Live: Πρεμιέρα σήμερα στις 12:00

Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, καθημερινά στις 12 το μεσημέρι, τα φώτα στο studio της 24 MEDIA θα ανάβουν για την μοναδική καθημερινή εκπομπή του διαδικτύου, για το Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Τα μεσημέρια για τους φανατικούς οπαδούς -και όχι μόνο- του SPORT 24 αποκτούν πλέον μοναδικό ενδιαφέρον!

Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, καθημερινά στις 12, τα φώτα στο σούπερ studio της 24 MEDIA ανάβουν και ο Παντελής Διαμαντόπουλος σας περιμένει στο Show Must Go On Live!

Η μοναδική καθημερινή εκπομπή στο διαδίκτυο που θα συνδυάζει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις, άφθονο παρασκήνιο, σχόλια, μοναδικές αναλύσεις και αρκετό χιούμορ!

Με όλη την ισχυρή ομάδα της 24 MEDIA παρούσα.

Γιατί, ναι, το κυρίως πιάτο θα είναι ο αθλητισμός, αλλά σε αυτό το μενού που θα σας προσφέρει εν αφθονία ο Παντελής Διαμαντόπουλος οι γεύσεις της ειδησεογραφίας και του lifestyle θα είναι εντονότατες!

Θέλετε να μάθετε τα τελευταία νέα των ομάδων σας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τους ανθρώπους που ξέρουν όλο το ρεπορτάζ;

Να ακούσετε κριτική με ουσία και με επιχειρήματα;

Να ταξιδέψετε στον κόσμο του θεάματος ή να βρείτε τις απαντήσεις σε ζητήματα καθημερινότητας;

Τότε όλοι δρόμοι πολύ απλά, σας οδηγούν στο SPORT 24 και στην ολοζώντανη και πάμπλουτη σε περιεχόμενο καινούργια εκπομπή του, το Show Must Go On Live!

Και βέβαια, καθημερινή συμμετοχή του κοινού με μηνύματα, πολλά και όμορφα δώρα αλλά και άκρως ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες. Γιατί αυτή η... κάλπη θα είναι κάθε μέρα γεμάτη και με αναπάντεχα αποτελέσματα!

Ξεκίνημα, λοιπόν, σήμερα στις 12 το μεσημέρι:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ