ΙΠΠΑΣΙΑ

Σε Βαρυμπόμπη και Κορωπί το ενδιαφέρον

Σε Βαρυμπόμπη και Κορωπί το ενδιαφέρον
δενδρινου

Oι Πολυνίκες των αγώνων Ανάπτυξης της περιόδου Φεβρουαρίου – Ιουνίου θα αναδειχθούν το Σάββατο, 13 Ιουνίου.

Ο 7ος τελικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί για την Βόρεια Αττική στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης και για τη Νότια Αττική στον Πανελλήνιο Ιππικό Όμιλο στο Κορωπί. Την Κυριακή στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης θα διεξαχθεί και η 7η και τελευταία ημερίδα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές των αλόγων και των ιππέων.
Οι αγώνες της Ανάπτυξης, που θα αρχίσουν το Σάββατο στις 10.00, θα περιλαμβάνουν τις Κατηγορίες Η ύψους 1.00μ, Ζ ύψους 1.05μ. και Ε ύψους 1.10μ. Το πρόγραμμα της ημερίδας της Κυριακής, που θα αρχίσει επίσης στις 10.00, περιλαμβάνει το ομαδικό αγώνισμα των ομίλων ύψους 1.15μ. και ελεύθερα αγωνίσματα ύψους από 1.05μ. έως και 1.35μ.

Στη βαθμολογία της Βόρειας Αττικής για την ανάδειξη των Πολυνικών των δύο κατηγοριών Η και Ε, μετά από έξι αγώνες προηγούνται αντίστοιχα η Ευφροσύνη Γκατζόλη με τον Oklend de Flore του ΑΙΟΒΑ με 181 βαθμούς και η Αλεξάνδρα Ιμιρζιάδη με τον Key West του ΙΟΚΕΝ με 221 βαθμούς.

Στη βαθμολογία της Νότιας Αττικής και την Κατηγορία Η πρώτη είναι μετά από έξι αγώνες η Ελένη Πετράκη του ΊΠΠΟΣ με τον Kortan de Mescam με 360 βαθμούς, στην κατηγορία Ζ Νέων Ιππέων η Θεοδοσία Μπελιόγλου με τον Perceval des Agas με 358 βαθμούς, στην Ζ Παλαιών Ιππέων ο Βασίλης Γαλαίος με την Pagrana του ΙΟΑ με 316 βαθμούς και στην Κατηγορία Ε ο Παβλίν Μισόφσκι με τον Fakos Marshal του IOM με 296 βαθμούς.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα της Ημερίδας φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πολυνίκη είναι ο Ιππικός Όμιλος Αθηνών, που είναι πρώτος με 80 βαθμούς, ενώ στην 2η θέση ισοβαθμούν ο ΙΟΜ και ο ΙΟΚΑΛSG με 52 βαθμούς.







TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ