ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε τροχιά μεταλλίου στα Yngling

Σε τροχιά μεταλλίου στα Yngling
Μπεκατόρου-ιστιοπλοία

Σε τροχιά μεταλλίου παραμένει το Ελληνικό πλήρωμα στην κατηγορία Yngling καθώς κατέλαβε την 3η θέση στην 8η ιστοδρομία και ανέβηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης

Η Σοφία Μπεκατώρου, η Σοφία Παπαδοπούλου και ο Βιργινία Κραβαριώτη παραμένουν έτσι στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου και ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο ιστιοδρομίες.
Στην 8η ιστιοδρομία την πρώτη θέση πήραν οι Ολλανδέζες Μούλντερ, Μπες, Βίτεβιν και τη δεύτερη οι Γαλλίδες Λε Χελεϊ, Λεπεσάν, Γκερέκ.

Στην 8η θέση της 5ης ιστιοδρομίας των RS:X ανδρών τερμάτισε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Πρώτος ήταν ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ. Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης με 31 βαθμούς ποινής.

Εξάλλου στην 8η θέση της 8ης ιστιοδρομίας των Finn τερμάτισε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου κι έτσι ανέβηκε στη 15η θέση της γενικής κατάταξης με 101 βαθμούς ποινής.

Πρώτος ήταν ο Ισπανός Ράφα Τρουίλο, ενώ ακυρώθηκε ο Κύπριος Χάρης Παπαδόπουλος, με αποτέλεσμα να πέσει στην 22η θέση της γενικής.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα των Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη στην κατηγορία Tornado της ιστιοπλοϊας. Το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε στη 2η θέση της 1ης ιστιοδρομίας, πίσω από τους Ισπανούς Ετσαβάρι και Παθ.

Στη 18η θέση της 7ης ιστιοδρομίας των 470 ανδρών τερμάτισαν οι Ανδρέας Κοσματόπουλος και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Πρώτοι ήταν οι Ιάπωνες Ματσουνάγκα και Ουένο. Το ελληνικό πλήρωμα έπεσε στην 8η θέση της γενικής κατάταξης με 52 βαθμούς ποινής.

Στην 11η θέση της 4ης ιστιοδρομίας των Laser τερμάτισε ο Βαγγέλης Χειμώνας και πλέον βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με 63 βαθμούς ποινής.

Πρώτος τερμάτισε ο Βρετανός Πολ Γκούντισον, ενώ ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης κατετάγη 14ος και έπεσε στην 10η θέση της γενικής με 53 βαθμούς ποινής.

Στη 18η θέση της 4ης ιστιοδρομίας των Laser Radial τερμάτισε η Ευτυχία Μαντζαράκη, η οποία βρίσκεται πλέον στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 64 βαθμούς ποινής. Πρώτη κατετάγη η Γκιντάρε Βολουνγκεβικιούτε από τη Λιθουανία.

Στην 20η θέση της 5ης ιστιοδρομίας των RS:X γυναικών τερμάτισε η Αντωνία Φράι και στη γενική κατάταξη βρίσκεται στην 18η θέση με 56 βαθμούς ποινής. Πρώτη τερμάτισε η Τζέσικα Κρισπ από την Αυστραλία.


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ