ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρομπίνιο: Διεθνές ένταλμα σύλληψης ύστερα απ' την καταδίκη του για βιασμό

Ο Ρομπίνιο της Ατλέτικο Μινέιρο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρασίνγκ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2016, Μπουένος Άιρες | Τετάρτη 27 Απριλίου 2016
Ο Ρομπίνιο της Ατλέτικο Μινέιρο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρασίνγκ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2016, Μπουένος Άιρες | Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 © 2016 VICTOR R. CAIVANO/ASSOCIATED PRESS

Ιταλοί εισαγγελείς εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρομπίνιο, ύστερα από την καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό για βιασμό.

Ο Ρομπίνιο είναι καταζητούμενος σε όλο τον πλανήτη, ύστερα από το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από Ιταλούς εισαγγελείς.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος καταδικάστηκε προ ημερών σε δεύτερο βαθμό για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας από την Αλβανία στο Μιλάνο τον Ιανουάριο του 2013 και πρέπει να εκτίσει ποινή κάθειρξης εννέα ετών.

Τα ιταλικά ΜΜΕ γνωστοποίησαν ότι την Τετάρτη η εισαγγελία του Μιλάνου προώθησε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αίτημα για έκδοση από τη Βραζιλία όπου φέρεται να βρίσκεται ο 38χρονος.

Ο συνήγορος του θύματος, Ιακόπο Νιόκι, δήλωσε στο AFP ότι δεν υπάρχει διαφορά για τον πελάτη του αν ο Ρομπίνιο εκτίσει την ποινή στη Βραζιλία ή στην Ιταλία. Παρ' όλα αυτά, στο Σύνταγμα της Βραζιλίας δεν προβλέπεται έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ