ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ρέντη: Στη φυλακή οι τρεις από τους δέκα συλληφθέντες που απολογήθηκαν για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

64         31       ,                          ..,  23  2024. 
( /EUROKINISSI)
64 31 , .., 23 2024. ( /EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δέκα συλληφθέντες απολογήθηκαν την Παρασκευή (26/4) στην ανακρίτρια για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Στη φυλακή οι τρεις.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν τρεις συλληφθέντες που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της υπόθεσης της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη, και στους οποίους αποδόθηκαν κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικές ουσίες.

Από το πρωί της Παρασκευής (26/4) συνολικά δέκα συλληφθέντες πέρασαν την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας, μόνο ως προς την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Εξ αυτών προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τρεις, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ως προς τους κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση και στην ανθρωποκτονία Λυγγερίδη, οι απολογίες τους έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ αυτών είναι και ορισμένοι εκ των δέκα κατηγορούμενων που απολογήθηκαν και σήμερα.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ