ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Πρόβα Βανκούβερ από Τσακίρη

Πρόβα Βανκούβερ από Τσακίρη
τσακιρη

Η Παναγιώτα Τσακίρη έδειξε πως είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ 2010

Η Δραμινή αθλήτρια έψαχνε στους προηγούμενους αγώνες μια καλή επίδοση που θα της έδινε το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε παγκόσμια κύπελλα. Η χρυσή επίδοση ήρθε στο κύπελλο IBU στη Ριντνόν Βαλ Ριντάνα της Ιταλίας και στον αγώνα σπριντ 7,5 χιλιομέτρων, με την 19χρονη να εντυπωσιάζει με την απόδοση της στο σκι αντοχής, αλλά να προβληματίζει με τις βολές της, αφού είχε έξι στις δέκα εκτός στόχου. Η Τσακίρη τερμάτισε 65η σε 103 αθλήτριες. Αυτό που απομένει για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι να δοθεί στη χώρα μας μια ελεύθερη θέση στην κατηγορία γυναικών.
Τα χάλασε στις βολές

Ο Θανάσης Τσακίρης είχε τη φόρμα που χρειαζόταν για να διακριθεί στον αγώνα 20 χιλιομέτρων, όμως ο 44χρονος αθλητής ήταν κατώτερος του αναμενομένου στο συνήθως δυνατό του κομμάτι, τη σκοποβολή. Ο Δραμινός πρωταθλητής δεν είχε καλές βολές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες (4 άστοχες), κάτι που του στοίχισε το πλασάρισμα στην πρώτη εικοσάδα. Στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε ο 16χρονος Αγγέλης Απόστολος με πολύ καλή παρουσία για τόσο μεγάλη απόσταση και ουσιαστικά στον πρώτο του επίσημο αγώνα διάθλου.

Αφομοιώνει την προετοιμασία ο Φάφαλης

Στο παγκόσμιο κύπελλο του Νταβός της Ελβετίας ο Λευτέρης Φάφαλης δεν ικανοποίησε με την επίδοση του, αφού περίμενε κάτι καλύτερο από την τελική του κατάταξη. Η 70η θέση και 93,22 βαθμοί FIS τον προβλημάτισαν, αλλά ταυτόχρονα τον πείσμωσαν εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Μετσοβίτης αθλητής δήλωσε: " Ήμουν κουρασμένος και σε κακή ημέρα αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία μου και θέλω αυτό το διάστημα να είναι ιδιαίτερα επίπονη". Οι επόμενες συμμετοχές του σε αγώνες είναι προγραμματισμένες για τις 17-19/12 στο ευρωπαικό κύπελλο του Σεντ Ούρλιχ της Αυστρίας.






TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ