ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρώτος ο Σταυρουλάκης

Πρώτος ο Σταυρουλάκης
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε ο 7ος αγώνας του πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία με τον Στέλιο Σταυρουλάκη να παίρνει την πρώτη θέση.

Με την συμμετοχή 300 περίπου αθλητών με τα άλογά τους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 7ος αγώνας πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, 2 - 4 Μαΐου 2014, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ. νικητής αναδείχτηκε ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Alerion 2 του AKIB, με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Asjemenou του ΙΟΘΡΑΚ και τρίτη η Ελίνα Δενδρινού με τον Davidson 2 του ΙΠΟΑ.

Στην κατηγορία Εφήβων ύψους 1.35μ. τέσσερις έφηβες μπήκαν στο μπαράζ με άπταιστες διαδρομές, με την Ιόλη Μυτιληναίου και τον Rostaar του ΙΑΟΦ να κάνουν διπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο και να αναδεικνύονται νικητές. Στη δεύτερη θέση η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον Oscar du Peron του ΕΙΟ και τρίτη η Στεφανία Χεινοπώρου με την Championess 10 του ΑΟΤ.

Στην Κατηγορία Παίδων έγινε το πιο συγκλονιστικό μπαράζ με τρία κορίτσια να διεκδικούν τη νίκη. Νικήτρια ήταν τελικά Ιωάννα–Μαρία Τσόχα με τον Briliant 2 του ΕΙΟ με άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Ίρμα Φραγκογιάννη- Μάτσα με την Championesse του ΙΟΕ και τρίτη η Σελήνη Ποππ με τον Nilda Rouce του ΙΟΒΟΠ.

Ο 8ος αγώνας πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, θα πραγματοποιηθεί 16 – 18 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο - ΟΚΙΜ, και το Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων θα ολοκληρωθεί με τον Τελικό, 4-8 Ιουνίου, επίσης στο ΟΚΙΜ.

Ακόμη, στο 5ο Διασυλλογικό Αγώνα Αμαξοδήγησης που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαΐου 2014, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου, μεγάλος νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης ο οποίος κέρδισε και τις δύο κατηγορίες πρωταθλήματος (μονή και διπλή ζεύξη). Στο αγώνισμα των κώνων νικήτρια ήταν η Βιργινία Ζαβερδινού, στη συνδυασμένη δεξιοτεχνία νικητής ήταν ο Τάσος Μυλωνάκος και στη δεξιοτεχνία ο Χαράλαμπος Σωτηρίου.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ