ΕΛΛΑΔΑ

Πρίττας: "Χτυπούσαν τον 14χρονο και τον ρωτούσαν αν είναι σκουλήκι"

Πρίττας: "Χτυπούσαν τον 14χρονο και τον ρωτούσαν αν είναι σκουλήκι"
ΕUROKINISSI

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης, Σάκης Πρίττας, έκανε μια σοβαρή καταγγελία στο Facebook για την επίθεση στον 14χρονο το περασμένο Σάββατο.

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα περιστατικό οπαδικής βίας που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη, με θύμα έναν 14χρονο.

Έκανε βόλτα με τον 15χρονο αδερφό του στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όταν είδαν ξαφνικά, στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς, μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης, Σάκης Πρίττας, έκανε μια σοβαρή καταγγελία στο Facebook: Το Σάββατο που μας πέρασε κοντά στο Μακεδονία Παλάς σώθηκε αιμόφυρτος από τύχη ένας 15χρονος. 20 άτομα τον ρωτούσαν αν είναι "σκουλήκι" όσο τον χτυπούσαν. Δεν άνοιξε μύτη. Δε βρέθηκε κανένας. Πολύ πιθανό τα ίδια άτομα ή κάποιοι φίλοι τους να σκότωσαν τον 19χρονο.

Τι θα γινόταν αν αναδείκνυαν το θέμα, αν γινόντουσαν συλλήψεις. Ίσως γλιτώναμε το επόμενο χτύπημα. Αυτά γίνονται όταν υπάρχει συγκάλυψη από τις ΠΑΕ, από τα ΜΜΕ και την αστυνομία. Όταν όλοι τους ξέρουν αλλά η ζωή συνεχίζεται μέχρι το επόμενο θύμα. ΥΓ. Μη χρωματίζετε τις απόψεις σας, γενικά μιλάω για την ατιμωρησία".

Πρίττας: "Χτυπούσαν τον 14χρονο και τον ρωτούσαν αν είναι σκουλήκι"


Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης. Το αγόρι δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ προκλήθηκε αιμάτωμα στο συκώτι. Σύμφωνα με τον πατέρα των δύο παιδιών, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εκείνο που βγήκε έξω και απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ