ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Τάσος Τσιάμης στο Κίεβο με χαρταετό του Ολυμπιακού

Ο Τάσος Τσιάμης
Ο Τάσος Τσιάμης PRINT SCREEN

Ο Τάσος Τσιάμης γιόρτασε και αυτός την Καθαρά Δευτέρα, παρά την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Κίεβο και την ευρύτερη ουκρανική επικράτεια, έχοντας μαζί του έναν χαρταετό του Ολυμπιακού, τον οποίο δεν σήκωσε για λόγους ασφαλείας.

Ο Τάσος Τσιάμης έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της Έλλαδας, δίνοντας τη δική του μαρτυρία για τα τεκτενόμενα στην Ουκρανία και ειδικότερα το Κίεβο που μένει τα τελευταία χρόνια, λόγω της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας και πρώην μπασκετμπολίστας στα τοπικά πρωταθλήματα της Αττικής, δεν πτοήθηκε και γιόρτασε και αυτός την Καθαρά Δευτέρα, βγαίνοντας με χαρταετό του Ολυμπιακού σε κεντρική πλατεία του Κιέβου. Φυσικά δεν τον σήκωσε για λόγους, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο εε, λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί.

"Καλημέρα από το Κίεβο, χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας. Να είστε καλά όλοι, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλα θα πάνε καλά", ανέφερε στο μήνυμά του.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ