ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ριμπολόβλεβ κάνει δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό υπέρ των θυμάτων του πολέμου

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ
Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ PRINT SCREEN

Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της Μονακό και της Σερκλ Μπριζ, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ, δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε δωρεές μέσω του Ερυθρού Σταυρού υπέρ των αμάχων του πολέμου που βρίσκονται σε κίνδυνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Μονακό και της Σερκλ Μπριζ, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των Μονεγάσκων, ανακοίνωσε ότι προχωράει σε δωρεά υπέρ των αμάχων Ουκρανών, που έχουν πληγεί από τη ρωσική εισβολή.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, που μεταξύ άλλων έχει υπό την ιδιοκτησία του τον Σκορπιό, ένα μικρό νησί του Ιονίου Πελάγους κοντά στη Λευκάδα, θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια μέσω του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό, μετά από το κάλεσμα του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

Φυσικά εκτός από τον ίδιο, στις συγκεκριμένες ενέργειες θα βάλουν πλάτη οι ομάδες του, αλλά και οι επιχειρήσεις της οικογένειας που δραστηριοποιούνται σε τομείς εκτός του ποδοσφαίρου.

"Είναι απόλυτα αναγκαίο να υποστηρίξουμε αυτούς που υποφέρουν περισσότερο. Γι' αυτό τον λόγο, η Μονακό, η Σερκλ Μπριζ και εγώ ο ίδιος, όπως και άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν στην οικογένεια Ριμπολόβλεβ, αποφάσισαν να κάνουν δωρεές για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια", ανέφερε στη δήλωσή του στο site της Μονακό.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ