ΕΛΛΑΔΑ

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή σε προπονητή για τον σοβαρό τραυματισμό 15χρονου ποδοσφαιριστή από κεραυνό

Μπάλα της Super League
Μπάλα της Super League INTIME

Ένοχος κρίθηκε ο προπονητής παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας για τον σοβαρό τραυματισμό του 15χρονου τερματοφύλακας, που παραμένει σε άγρυπνο κώμα εδώ και πέντε χρόνια, αφού χτυπήθηκε από κεραυνό. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο προπονητής παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας για τον σοβαρό τραυματισμό του τότε 15χρονου παίκτη του, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την Τετάρτη (10/5) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ θυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Ήταν 13η Ιουνίου 2018 όταν ο 15χρονος τότε μαθητής της Γ’ Γυμνασίου μαζί με άλλα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Κάποια στιγμή έσπασε καταιγίδα και ενώ οι παίκτες κλήθηκαν -σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο- από τον προπονητή τους να εγκαταλείψουν το γήπεδο, ένας κεραυνός πρόλαβε και χτύπησε τον 15χρονο κάτω από τα δοκάρια.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ