ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδαρικό με το... δεξί για τη Σερίνα

Serena Williams of US returns the ball to Olga Govortsova of Belarus during their 2008 Beijing Olympic Games tennis match at the Olympic Green tennis court in Beijing on August 10, 2008.      AFP PHOTO PHILIPPE HUGUEN (Photo credit should read PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images)
Σερίνα Γουίλιαμς AFP/GETTY IMAGES

Η Νο 4 της κατάταξης, Σ.Γουίλιαμς, πέρασε στον επόμενο γύρο με 2-0 σετ (6-3,6-1) κόντρα στην Γκοβόρτσοβα

Να σημειωθεί πως η νικήτρια οκτώ γκραν-σλαμ και χρυσή ολυμπιονίκης στο διπλό γυναικών στο Σίδνεϊ (είχε για παρτενέρ την αδερφή της, Βίνους) προηγείτο επί της αθλήτριας από την Λευκορωσία με 6-3 και 2-1 το απόγευμα της Κυριακής, με τον αγώνα όμως να μετατίθεται για τη Δευτέρα, εξαιτίας ισχυρής βροχόπτωσης που δεν κατέστη δυνατή την διεξαγωγή των αγώνων που ήταν στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα.
Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν πάντως ο αποκλεισμός της Αλίσια Μόλικ από τη Αυστραλία (χάλκινη ολυμπιονίκης της Αθήνας), η οποία έμεινε εκτός συνέχειας μετά την ήττα της με 6-1, 6-1 από την Ισπανίδα Μαρία Χοσέ Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Η Νο 9 στο ταμπλό Ρωσίδα Βέρα Σβολάρεβα νίκησε με 6-0, 6-2 την Ζι Γιανγκ, ενώ η Νο 6 του ταμπλό και φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός Ντινάρα Τσαφίνα νίκησε με 6-3, 7-6 (7-1) την Μάρα Σαντάντζελο, σε έναν αγώνα που διαιτητής ήταν η Ελληνίδα Εύα Ασδεράκη.

Από τα αποτελέσματα της ημέρας που ξεχώρισαν στο πρόγραμμα των γυναικών ήταν και η επικράτηση της Ιταλίδας Φραντσέσκα Σκιαβόνι με 6-4, 6-2 επί της Ακντούλ Αμανρουμάντοβα από το Ουζμπεκιστάν.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ