ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πλεύρης: "Θα υπάρχουν σίγουρα νέα μέτρα για τα γήπεδα"

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης
Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης EUROKINISSI

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έκανε ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν νέοι περιορισμοί όσον αφορά τα γήπεδα, με την ενημέρωση να αναμένεται την Τρίτη (28/12).

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας σε συνδυασμό με την εξάπλωση της μετάλλαξης "Όμικρον" αναμένεται να επηρεάσουν και την κατάσταση στα γήπεδα, όπως και τις αθλητικές εκδηλώσεις. Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι θα υπάρξουν νέοι περιορισμοί, καθώς τα ισχύοντα μέτρα δεν τηρούνται.

"Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων, στα γήπεδα δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Εντός της Δευτέρας (27/12) η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να εισηγηθεί το τι θα ισχύσει στα γήπεδα από τις 3 Ιανουαρίου του 2022, με την ενημέρωση να αναμένεται την Τρίτη (28/12).

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ