ΙΠΠΑΣΙΑ

Πέντε μετάλλια στο Βαλκανικό

Alexandra ALEXOPOULOU
Alexandra ALEXOPOULOU ©ALEXIS VASSILOPOULOS 2010 PHOTOS.THIS PHOTO HAS PERMISSION TO BE USED BY THE HELLENIC EQUESTRIAN FEDERATION FOR PRESS RELEASE PURPOSE.ANY FURTHER USE IS PROHIBITED .COPYRIGHT IS PROTECTED BY 2121/93 GREEK LAW & OTHER EUROPEAN & INTERNATIONAL LAW.

Πέντε μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά, ήταν ο πολύ θετικός απολογισμός της Εθνικής Ομάδας Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

Δύο χρυσά μετάλλια κέρδισαν στα ατομικά αγωνίσματα η φετινή Πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου με τον Marco Polo στην Κατηγορία Νέων Ιππέων και η περυσινή Βαλκανιονίκης Παίδων, Φανούλα Σταφυλοπάτη με τον Cassian στην κατηγορία Εφήβων.

Η τελευταία μάλιστα πήρε και την πολυπόθητη πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ακολουθεί και στο οποίο θα λάβει μέρος.

Ένα ασημένιο μετάλλιο πήρε η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Φωτεινή Γεωργίτσου με την Kolliante στην κατηγορία Εφήβων, ενώ δύο ασημένια μετάλλια κέρδισαν η φετινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον Ombos Yamma Yamma Man στην κατηγορία Παίδων και η Ιουλία Κουδούνη με τον Donnergroll στην κατηγορία Νέων Ιππέων, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας.


Δυστυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε κανένα ομαδικό αγώνισμα λόγω έλλειψης συμμετοχών. Επόμενος στόχος της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι στα τέλη του Ιούλη στη Δανία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Ιππέων, στο οποίο η Ελλάδα θα πάρει μέρος με ομάδα τριών αμαζόνων στην κατηγορία Εφήβων και με δύο αμαζόνες στην κατηγορία Νέων Ιππέων.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ