ΙΠΠΑΣΙΑ

Παγκόσμιο χρυσό

Παγκόσμιο χρυσό
New Image

Ο Εθνικός μας ύμνος ήχησε στο κεντρικό ιπποδρόμιο χάρη στην Ελληνική Ομάδα, η οποία έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα ύψους 1.50μ

Οι Έλληνες αθλητές, Αντώνης Πετρής με τον Lavaletto 6, Hannah Μυτιληναίου με τον Poet, Γιούρι Κερμέντι με την Siljona B και Αυγερινός Λινάρδος με τον R Tyson συγκέντρωσαν και στους δύο γύρους 16 βαθμούς ποινής και πήραν την 1η θέση.
Πανευτυχής ο Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδος, Σταύρος Γεωργόπουλος δήλωσε μετά τη μεγάλη επιτυχία. " Η επιλογή της φετινής Ομάδας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι τέσσερις αθλητές μας όμως έβαλλαν τα δυνατά τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πήραν δίκαια την πρώτη θέση. Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές μας για την μεγάλη επιτυχία που χάρισαν στην χώρα μας".

Στην 2η θέση ισοβάθμησαν δύο ομάδες, η Βουλγαρία και το Βέλγιο με 20 βαθμούς ποινής.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα, το Κύπελλο Ηρακλής, ύψους 1.40μ. με χορηγό την Amita Motion μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τούρκος Sencer Can με τον Cleveland,που έκανε τη γρηγορότερη άπταιστη στη 2η φάση της διαδρομής του με χρόνο 26,17. Δεύτερος ήταν ο Βούλγαρος Angel Nyagolov με την Rue Blanche du Gibet με 0 βαθμούς και χρόνο 26,92 και στην 3η θέση ένας ακόμη Τούρκος, ο Hasan Senturk με τον SIEC Janico με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 27,50. Καλύτερη από Ελληνικής πλευράς ήταν η Εμμανουέλλα Αθανασιάδη με τον Scaramouche, που κατέλαβε την 4η θέση με 0 βαθμούς και χρόνο 27,73.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα της ημέρας των Νεολέκτων Ίππων ύψους 1.25 – 1.30μ. την 2η και την 3η θέση κατέλαβαν δύο Έλληνες αθλητές. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Περίτζαλη με τον Ludwig με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 38,87 και τον Αντώνη Πετρή με τον Αντώνης Πετρής Liquido με επίσης διπλή άπταιστη και χρόνο 39,19. Την 1η θέση για άλλη μία φορά κέρδισε ο Τούρκος Sencer Can με τον Tzycolando με διπλή άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο 37,60.

Αύριο τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το πρόγραμμα, που θα αρχίσει και πάλι στις 10.00, περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα, ανάμεσά τους το σημαντικότερο Κύπελλο Αθηνών με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών.








TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ