ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδική βία: Το θύμα της ενέδρας στο Εφετείο ήταν κατηγορούμενο για άλλη επίθεση

Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του News247.gr, το άτομο που δέχθηκε τραυματίστηκε με μαχαίρι στην ενέδρα στο Εφετείο Αθηνών ήταν κατηγορούμενο για άλλη οπαδική επίθεση το 2019.

Επίθεση με μαχαίρι έγινε το πρωί της Τετάρτης μπροστά στο Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως. Ομάδα τριάντα περίπου ανδρών επιτέθηκαν εναντίον δύο άλλων, καταφέρνοντας πολλαπλές μαχαιριές στον έναν εξ αυτών, και συγκεκριμένα στον μηρό.

Σύμφωνα με το News247.gr, το θύμα της αιματηρής επίθεσης ήταν κατηγορούμενος για περιστατικό που είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου του 2019 στο Ίλιον, με την υπόθεση να εκδικάζεται εκείνη την ώρα στο Εφετείο.

Μάλιστα, οι δράστες της οπαδικής επίθεσης στο Εφετείο διέφυγαν με βανάκι, κάτι που καταδεικνύει πως η ενέδρα ήταν προσχεδιασμένη.

Μετά το νέο αιματηρό περιστατικό, υπάρχει έντονος προβληματισμός στην ΕΛΑΣ για τη νέα όξυνση οπαδικής βίας εν μέσω διεξαγωγής των αγώνων των playoffs για της Super League.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ