ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδική βία: Προσχεδιασμένη η ενέδρα στο Εφετείο, με βανάκι διέφυγαν οι δράστες

Μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το Εφετείο, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το Εφετείο, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με μαρτυρία στο News247.gr, οι δράστες της οπαδικής επίθεσης στο Εφετείο διέφυγαν με βανάκι, κάτι που καταδεικνύει πως η ενέδρα ήταν προσχεδιασμένη. 

Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών, καθώς ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε δύο και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον έναν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο News247.gr, η ομάδα των δραστών διέφυγε με βανάκι με το οποίο και έφτασε στο σημείο, κάτι που καταδεικνύει πως η ενέδρα ήταν προσχεδιασμένη.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι στο Εφετείο βρίσκονταν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες σε πρώτη φάση, και σύμφωνα με τη μαρτυρία, έδειχναν "σαστισμένοι", πριν τελικά προχωρήσουν σε χρήση κρότου-λάμψης προς το μέρος των δραστών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται, οι δικηγόροι που ήταν παρόντες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με ΙΧ καθώς έχανε ήδη πολύ αίμα.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ