ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οπαδικά κίνητρα εξετάζονται για την αιματηρή επίθεση στην Λ. Αλεξάνδρας

Επεισόδιο με πυροβολισμούς επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Επεισόδιο με πυροβολισμούς επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας INTIME

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 32χρονος ο οποίος περπατούσε έξω από το ΙΚΑ κοντά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από άγνωστους δράστες που πυροβόλησαν εναντίον του και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην πλάτη.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" ο 32χρονος Έλληνας με καταγωγή από πρώην σοβιετική χώρα που έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας χθες το μεσημέρι επί της Λ. Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με το news247.gr, αρχικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσαν την υπόθεση εξέταζαν ως πιθανά κίνητρα κάποια διαφορά για ναρκωτικά ή το οπαδικό, καθώς πρόκειται για οργανωμένο οπαδό του Παναθηναΐκου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ο σύνδεσμος του Παναθηναΐκού είναι δίπλα από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, φαίνεται πως τα οπαδικά κίνητρα έχουν πάρει κυρίαρχη θέση στα σενάρια των αστυνομικών, χωρίς να έχει εξαιρεθεί κάτι άλλο και η υπόθεση διερευνάται πλέον από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από 3-4 άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες που κινούνταν πεζοί, δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός και αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.

Αρχικά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε μέσα στο ΙΚΑ για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και στην συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ