ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομολόγησε ότι έστηνε κυνομαχίες!

Ομολόγησε ότι έστηνε κυνομαχίες!
βικ

Ο Μάικλ Βικ, ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραδέχθηκε ότι έστηνε κυνομαχίες

Ο αμυντικός των Atlanta Falcons, μέσω των νομικών εκπροσώπων του, ανακοίνωσε ότι παραδέχθηκε την ενοχή του και πλέον δεν κινδυνεύει μόνο μία σπουδαία καριέρα, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να περάσει πέντε από τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής του στη φυλακή.
Για την ακρίβεια, αν το Νο1 του ντραφτ το 2001 κριθεί ένοχος από το δικαστήριο, τότε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης πέντε ετών και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων.

"Νομίζω ότι ο Μάικλ Βικ καταλαβαίνει το μέγεθος των λαθών του, τα οποία είχαν αντίκτυπο στην εικόνα του NFL και των Atlanta Falcons", ανέφερε ο δικηγόρος του, Μπίλι Μάρτιν για να προσθέσει:

"Η απόφαση να αναλάβει την ευθύνη ήταν του Μάικλ. Θέλει να αφήσει αυτή την κατάσταση πίσω του και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του. Ελπίζω πραγματικά ότι ο δικαστής θα το αναγνωρίσει αυτό και θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία".



Τρεις ακόμη φίλοι και συμμέτοχοι του Βικ στην υπόθεση, ο Τόνι Τέιλορ, ο Παρνέλ Πις και ο Κουάνις Φίλιπς παραδέχθηκαν την ενοχή τους πριν από λίγες μέρες και θα συνεργαστούν με την αμερικάνικη δικαιοσύνη.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ