ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός: "Παύλα σημαίνει απαξίωση στον ίδιο τον αθλητισμό"

CHALLENGE CUP / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΚΕΣΚΑΜΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΚΕΣΚΑΜΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή που εξέδωσε τονίζει πως έχει ζητήσει τη συνέχιση των πρωταθλημάτων ή την απονομή τίτλων όπου αυτό γίνεται σύμφωνα με την κατάταξη.

Ανακοίνωση για την τύχη των πρωταθλημάτων στα ερασιτεχνικά αθλήματα εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Σε αυτήν τονίζεται η θέση των ερυθρόλευκων.

Ποια είναι αυτή; Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα εφόσον αυτό είναι εφικτό. Σε διαφορετική περίπτωση να γίνει απονομή τίτλων στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που δεν γίνεται ρεαλιστικά να χάσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Παράλληλα, η ανακοίνωση έχει και έμμεση επίθεση τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. από την ίδρυση του έως και σήμερα, έγινε ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού αθλητισμού, επειδή με αθλητική μαγκιά και υπερηφάνεια κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα εντός των αγωνιστικών χώρων. Τίμια και δίκαια. Όχι στο στρίψιμο της δεκάρας ή στα χαρτιά και τα δικαστήρια.

Έτσι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που έχει πλήξει και τον αθλητισμό, δηλώσαμε ευθαρσώς σε όλες τις Αρχές, Ομοσπονδίες και Λίγκες, ότι απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις τους στα γήπεδα.

Δεν προσπαθούμε παρασκηνιακά ή με πληρωμένα ΜΜΕ να κάνουμε το άσπρο, μαύρο, μήπως και στερήσουμε τίτλους από τους δικαιούχους τους.

Περιμένουμε λοιπόν να αγωνιστούμε με τους αντιπάλους μας στα γήπεδα, εφόσον οι Υγειονομικές Αρχές και ο χρόνος το επιτρέπουν.

Σε περίπτωση όμως που οι διοργανώτριες αρχές, για τους λόγους που αυτές θα κρίνουν, αποφασίσουν να διακόψουν τα Πρωταθλήματα τους, θα πρέπει να τιμήσουν τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών κάθε ομάδας και κάθε διοργάνωσης, στέφοντας πρωταθλητή, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που δεν γίνεται ρεαλιστικά να χάσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Παύλα σημαίνει απαξίωση σε ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς και φιλάθλους. Σημαίνει απαξίωση στον ίδιο τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Υγ.: Η Ιστορία γνωρίζει την αλήθεια (και) του ελληνικού αθλητισμού. Θυμίζουμε λοιπόν σε όσους συνάπτουν πρόσκαιρες λυκοφιλίες και στα παπαγαλάκια τους, το εξής:

Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμμιά ντροπή τύπου Γουέμπλει, ούτε μας υιοθέτησε ποτέ καμμιά Χούντα για να μας πάει σε έναν τελικό.

Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμμιά ντροπή υποβιβασμού στη Β Εθνική, ούτε κουρέλιασε καμμιά κυβέρνηση με νόμο εξπρές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για να μας σώσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ