ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Ιαπωνία αναμένεται τυφώνας, όμως οι σέρφερς περιμένουν τα κύματα

Σέρφερ προπονείται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020
Σέρφερ προπονείται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 © 2021 FRANCISCO SECO/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ανησυχία έχει προκληθεί σε κατοίκους της Ιαπωνίας ένας τυφώνας που πιθανόν να σχηματιστεί την επόμενη εβδομάδα, όμως οι σέρφερς που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες περιμένουν τα μεγάλα κύματα.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται τυφώνας στην Ιαπωνία, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους. Δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τους σέρφερς που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, σύμφωνα με το Reuters.

Ο τροπικός τυφώνας, όπως αναφέρουν οι προβλέψεις, πρόκειται να ξεκινήσει την Κυριακή και θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο άνεμος και τα κύματα που θα προκληθούν ενδιαφέρει πάρα πολύ τους σέρφερς. Την όγδοη μέρα που είναι προγραμματισμένοι αγώνες αναμένεται να υπάρξουν κύματα μεσαίου μεγέθους,.

"Θα έχουμε καλά κύματα. Υπάρχει ένας δυνατός τυφώνας στην ακτή της Ιαπωνίας και τα κύματα θα μεγαλώσουν" αναφέρει ο πρόεδρος της παγκόσμιος Ομοσπονδίας σερφ.

Πολλοί αθλητές περιμένουν μάλιστα αυτόν τον τυφώνα, ώστε να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα κύματα: "Είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό. Όλα θα είναι καλά" ανέφερε η Νεοζηλανδή, Έλα Γουίλιαμς.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ