ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βολικάκης και Κυριακοπούλου έφτασαν στην Ελλάδα

Η άφιξη της Νικόλ Κυριακοπούλου στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η άφιξη της Νικόλ Κυριακοπούλου στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες EUROKINISSI

Στην Ελλάδα έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής (8/8) οι Χρήστος Βολικάκης και Νικόλ Κυριακοπούλου μετά την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Χρήστος Βολικάκης πάτησαν ξανά σε ελληνικό έδαφος έπειτα από την παρουσίας τους στον Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η άφιξη της Νικόλ Κυριακοπούλου στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η άφιξη της Νικόλ Κυριακοπούλου στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες EUROKINISSI

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε όγδοη στον τελικό του επί κοντώ, με επίδοση 4.50 μέτρα, ενώ ο 33χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας βρέθηκε μακριά από τον καλό εαυτό του στο όμνιουμ, με κακή παρουσία στα πρώτα τρία αγωνίσματα και εγκατάλειψη στον αγώνα πόντων.

Ο Χρήστος Βολικάκης κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Χρήστος Βολικάκης κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" από τους Ολυμπιακούς Αγώνες EUROKINISSI


Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου και η Ελένη Πόλακ με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη. Η αθλήτριά μας δεν κατάφερε να κάνει αυτό που θα ήθελε στο επί κοντώ, αφού επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες.

"Δεν συγχρωτιζόταν το μυαλό με το κορμί. Με επηρέασε η βροχή. Είδα την Μόρις να τραυματίζεται και δίπλα την ίδια ώρα μια αθλήτρια έπεσε έξω από το στρώμα. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Θεωρώ πως αν δεν είχε γίνει η βροχή δε θα είχα θέμα. Στο Παρίσι σε τρία χρόνια θα είναι αλλιώς, εκεί δε θα θέλω απλώς να πάω για συμμετοχή στον τελικό, αλλά για κάτι μεγαλύτερο.

Το 2022 έχει πολλές διοργανώσεις. Ο στόχος μου είναι να είμαι παρούσα σε όλες τις διοργανώσεις της χρονιάς. Η αρχή θέλω να γίνει το χειμώνα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ