ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει το SPORT24 για την εκπομπή "Game Night" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το αφιέρωμα στον Βασίλη Σπανούλη

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει το SPORT24 για την εκπομπή "Game Night" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το αφιέρωμα στον Βασίλη Σπανούλη
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Η εκπομπή "Game Night για τον Νέο Βασιλιά του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο" και "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" επιλέχθηκαν από τον ΠΣΑΤ για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του 2021.

Τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (24/11) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με το SPORT24 να κερδίζει δύο βραβεία, ένα για τον Βασίλη Σπανούλη και ένα για την βραδιά που οι αδελφοί Αντετοκούνμπο στέφθηκαν πρωταθλητές στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Ζωιτός κέρδισε το έπαθλο "Χάρης Λυμπερόπουλος" για το θέμα "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη", προς τιμήν του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ που αποχώρησε από τα παρκέ, ενώ οι Παντελής Βλαχόπουλος - Χάρης Σταύρου θα βραβευθούν με το έπαθλο "Άκης Τσόπελας" για την εκπομπή "Η Game Night για τον νέο Βασιλιά του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο", η οποία κάλυψε για έξι ώρες την ιστορική βραδιά του Game 6 των NBA Finals, με pre-game και post-game στο οποίο μίλησαν οι πρωταγωνιστές του θριάμβου των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2021 θα απονεμηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 11:45 στο Μουσείο της Ακρόπολης, με την είσοδο να επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από τον Covid-19. Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live streaming στο κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube, αλλά και στην σελίδα του συνδέσμου στο Facebook.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που συνεδρίασε στις 9 και 15 Νοεμβρίου, οι συνάδελφοι – μέλη του Συνδέσμου που βραβεύονται για το 2021, με βάση τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, αλλά και τις προτάσεις του Δ.Σ., είναι:

ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη»: Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Εφημερίδα «Πελοπόννησος», Ειδικά ιστορικά ένθετα (1821-2021).
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»: Βασίλης ΜΑΣΤΟΡΑΣ: Εφημερίδα “Metrosport”, για τη συνέντευξη – έρευνα με τίτλο «Οξυγόνο τους ο Πιερικός».

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

  • Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος»: Γιάννης ΖΩΙΤΟΣ: Ιστοσελίδα “Sport24.gr”, για το θέμα με τίτλο «Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη».
  • Ειδικό Έπαθλο «Μίμης Παπαναγιώτου»: Δημήτρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Γιάννης ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “Gazzetta.gr”, για την αποστολή στο Βελιγράδι και τις συνεντεύξεις με τους θρύλους του σερβικού μπάσκετ.
  • Έπαθλο «Γιώργος Παντούρης»: Σταύρος ΚΟΥΚΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “arkadikanea.gr”, για το θέμα με τίτλο «Πως μετά από 24 χρόνια έφτασε το δαχτυλίδι του WNBA στην Αταλάντη Τασουλή».
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Χρήστος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιστοσελίδα “BNSPORTS”, για το θέμα με τον Πανένκα με τίτλο «Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος».

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Κατερίνα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΕΡΤ», για το ντοκιμαντέρ «ΑΓΩΝΕΣ».
  • Ειδικό Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Γιώργος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ – Γιώργος ΛΙΩΡΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», για τη μετάδοση του αγώνα Δανία – Φινλανδία (EURO 2020) και τη διαχείριση του περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρισκεν που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.
  • Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Μανώλης ΣΦΑΚΑΚΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός “OPEN”, στην Εκπομπή “OPEN SPORT”, για το Αφιέρωμα για τη ζωή του Μαραντόνα.
  • Έπαθλο «Δημήτρης Λιμπερόπουλος»: Γιάννης Μάριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Tηλεοπτικός σταθμός “Cosmote TV”, για το εξειδικευμένο κανάλι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ράλι Ακρόπολις.

WEB TV

  • Έπαθλο «Άκης Τσόπελας»: Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Χάρης ΣΤΑΥΡΟΥ, ιστοσελίδα “Sport24.gr” για την εκπομπή: «Η Game Night για τον νέο Βασιλιά του NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  • Έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου»: Παύλος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΆρις ΝΙΚΟΛΑΚΗΣΔημήτρης ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός “Real FM” για τις ραδιοφωνικές εκπομπές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
  • Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Πέτρος ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», για το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • Έπαθλο «Χρήστος Χαραλαμπόπουλος»: Δημήτρης MΠΙΡΝΤΑΧΑΣ: “ΙΝΤΙΜΕ Photo Agency”, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

  • Έπαθλο Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: Παναγιώτα ΧΑΛΚΙΑ, «Όμιλος ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ», για τη δημοσιογραφική κάλυψη των μη προβεβλημένων σπορ.

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού μας (άρθρο 20, παρ. γ’) και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι συνάδελφοι μέλη: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ