GAME NIGHT

Η Game Night για τον νέο βασιλιά του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο: Είναι πλέον ο Έλληνας GOAT

Η Game Night για τον νέο βασιλιά του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο: Είναι πλέον ο Έλληνας GOAT

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Θέμης Καίσαρης, Παντελής Διαμαντόπουλος, Αλέξανδρος Τρίγκας από το στούντιο του SPORT24 και ο απεσταλμένος στο Μιλγουόκι, Χάρης Σταύρου, συζήτησαν σε μια έκτακτη Game Night που ήταν αφιερωμένη στον Greek Freak και στους πρωταθλητές Μπακς. Έναρξη στις 20:00.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς, χάρη στη μεγαλειώδη εμφάνιση του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Game Night, μετά τη μαραθώνια εκπομπή στη διάρκεια του Game 6 των NBA Finals, βγήκε ξανά στον αέρα για να δώσει συνέχεια σε όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Από τις 20:00 και για περισσότερο από μία ώρα ο κεντρικός παρουσιαστής Παντελής Βλαχόπουλος παρέα με τον Σπύρο Καβαλιεράτο, τον Θέμη Καίσαρη, τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Αλέξανδρο Τρίγκα από το στούντιο του SPORT24 συνδέθηκαν LIVE και συζήτησαν με τον απεσταλμένο στο Μιλγουόκι Χάρη Σταύρου για το πρωί του τίτλου από τα "ελάφια" και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος, ως ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και πόλος έλξης παγκοσμίως.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου είναι ο μόνος που βρέθηκε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που ανέδειξαν τον νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS GAME NIGHT NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ