ΙΠΠΑΣΙΑ

Ο Πετρής και οι υπόλοιποι!

Ο Πετρής και οι υπόλοιποι!
Αλβάρο ντε Μιράντα

Συνεχίζονται στο Μαρκόπουλο οι "Διεθνείς αγώνες Ωνάση" με τη συμμετοχή κορυφαίων ιππέων.

Ο Αντώνης Πετρής πραγματοποίησε άπταιστη διαδρομή και με χρόνο 59,92 κατέκτησε, ιππεύοντας τον Cover Page, το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα με εμπόδια ύψους 1.35 μέτρων. Τρίτη ήταν η Χάνα Μυτιληναίου με τον Marlon (επίσης με άπταιστη και χρόνο 61,81). Πρώτος ήταν ο Τούρκος Χασάν Σεντούρκ με τον SIEC Janico με αταιστη διαδρομή και χρόνο 59,81.
Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των αγώνων, ο Ελβετός Μάρκους Φουκς νίκησε στο σημαντικότερο αγώνισμα της δεύτερης ημέρας, το αγώνισμα με εμπόδια ύψους 1.50μ. τον μεγάλο του αντίπαλο, Γερμανό Λούντκερ Μπέερμπαουμ.

Ο Φουκς με την La Toya III πραγματοποίησε άπταιστη διαδρομή και χρόνο 34,97 με τον Μπέερμαουμ (με τον All Inclusive) να κάνει κι αυτός με τη σειρά του άπταιστη και χρόνο 35,48. Τρίτος ήταν ο Ολλανδός Γκέρκο Στρέντερ με τον Euroccomerse Berlin επίσης με άπταιστη και χρόνο 36,69.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.25μ. το ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα κέρδισε η Κατερίνα Doubodel με τον Sofist με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 36,25. Νικητής ήταν ο Γερμανός Kλάους Ότε Βίσε με τον Duck's Cash (διπλή άπταιστη και χρόνο 39,58). Τρίτη ήταν η Τζέιν Ντέιβις με τον Puidam με διπλή άπταιστη και χρόνο 36,43.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Γιούρι Κέρμεντι με τον Union στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας, τον αγώνα των Νεολέκτων Ίππων ύψους 1.15 – 1.20μ.

Στο ομαδικό αγώνισμα η Βραζιλία κατέκτησε την πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς ποινής και χρόνο 161.2. Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης, Ροδρίγο Πεσόα, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και ο Μπερνάρντο Αλβες θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Δεύτεροι κατετάγησαν η Αυστραλή Εντουίνα Αλεξάντερ, ο Βραζιλιάνος Πέδρο Κόστα και ο Γερμανός Ντανιέλ Ντόισερ και τρίτοι είναι ο Γάλλος Ρότζερ Ιβ Μποστ, η Βελγίδα Τζούντι Αν Μέλχιορ και ο Ολλανδός Χάρι Σμόλντερς.










TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ