ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 41 τελικούς στην Ευρώπη μετά την μεγάλη επιτυχία στο πόλο γυναικών

Family Day At AstraZeneca on 19/04/2024, in Barcelona, Spain, copyright Antonella Mannara
Family Day At AstraZeneca on 19/04/2024, in Barcelona, Spain, copyright Antonella Mannara ©ANTONELLAMANNARA

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League πόλο γυναικών και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 41 ευρωπαϊκούς τελικούς σε όλα τα αθλήματα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-12 της Ματαρό και προκρίθηκε στον έκτο τελικό Champions League πόλο γυναικών της ιστορία του διεκδικώντας το τέταρτο τρόπαιό του.

Ακόμη μία ιστορική μέρα για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν φτάσει τους 41 ευρωπαϊκούς τελικούς σε όλα τα αθλήματα. Το πόλο γυναικών κρατάει τα "ηνία" με 13 τελικούς.

Ακολουθεί το μπάσκετ και πόλο ανδρών με εννέα τελικούς, το βόλεϊ ανδρών έχει οκτώ, ενώ το βόλεϊ γυναικών έχει παίξει σε δύο τελικούς.

  • Πόλο γυναικών: 13 τελικοί (οι 6 στο Champions League, οι 3 στο κύπελλο κυπελλούχων/LEN trophy και οι 4 στο Super cup Ευρώπης).
  • Μπάσκετ ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 9 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Euroleague).
  • Πόλο ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί( οι 5 στο Champions League, οι 2 στο κύπελλο κυπελλούχων και οι 2 στο Super cup Ευρώπης).
  • Βόλεϊ ανδρών: 8 ευρωπαϊκοί τελικοί(οι 2 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League, οι 4 στο CEV cup και οι 2 στο Challenge cup).
  • Βόλεϊ γυναικών: 2 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 2 στο Challenge cup).

Σύνολο: 41 τελικοί ευρωπαϊκών

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ