ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Mπερνάρ προκαλεί την τύχη του

O Mπερνάρ προκαλεί την τύχη του
Αλέν Μπερνάρ

Ο Γάλλος παγκόσμιος ρέκορντμαν Αλέν Μπερνάρ θεωρεί ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στα 100μ. ελεύθερο

Αυτά τα θέματα πάνω κάτω μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην κολύμβηση τους τελευταίους μήνες. Ο Αλέν Μπερνάρ θεωρεί ότι τον... ξεχάσαμε. Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 100 μέτρα ελεύθερο (και πρώην στα 50μ. ελεύθερο) πιστεύει ότι αυτός είναι το φαβορί. Δεκτό, αφού το ρεκόρ είναι δικό του.
Είπε και το άλλο τρελό, ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν τύχη απέναντι στη γαλλική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. ελεύθερο των ανδρών!

" Εγώ είμαι το φαβορί στα 100 μέτρα. Αν δεν το πίστευα, δεν θα βρισκόμουν εδώ", ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους. " Έχω πει ότι υπάρχουν 10 με 15 κολυμβητές που μπορούν να ανέβουν στο βάθρο. Κανείς τους όμως δεν είναι καλύτερος από εμένα. Βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόβεν", πρόσθεσε.

Τότε κατέρριπτε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, φορώντας το καμάρι της Speedo. Βέβαια ορισμένοι κακεντρεχείς (εφόσον δεν μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους), έλεγαν ότι η απρόσμενη εξέλιξη του, οφείλεται σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Στον τελικό περιμένει τον Φαν ντεν Χούγκεμπαντ που διεκδικεί το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο. Παρά το ότι ο Ολλανδός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες, ο Μπερνάρ εκτιμά ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ.

Στο μεταξύ πρόσθεσε ότι η τετράδα που συνθέτει με τον Λεβό, τον Ζιλό και τον Μπουσκέ στη σκυτάλη, είναι ικανή να νικήσει τους Αμερικάνους στον τελικό και να τους αποσπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό θα φανεί την Κυριακή (10/8). Για τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να περιμένουμε αν ο Γάλλος είχε δίκιο ή αν η επιτυχία του πήρε τα μυαλά.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ