NFL

O... Ιμπραχίμοβιτς του φούτμπολ

O... Ιμπραχίμοβιτς του φούτμπολ

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς στο Ντάλας με τον quarterback των Κάουμποϊς να κάνει ακριβά δώρα στους συμπαίκτες του, δείχνοντας την εκτίμηση του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε κάνει το 2013 δώρο στους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν απο ένα συλλεκτικό XBox One, με το όνομα και τον αριθμό της φανέλας του καθενός.

Ο πασέρ (quarterback) των Ντάλας Κάουμποϊς, Τόνι Ρόμο έκανε μια αντίστοιχη κίνηση, θέλοντας να εκφράσει την εκτίμηση του προς τους συμπαίκτες του στην επιθετική γραμμή.

Τους έκανε δώρο από μία βαλίτσα Louis Vuitton. Ακριβό δώρο για ορισμένους από τους συμπαίκτες του, αλλά για τον ίδιο τον Ρόμο δεν πρέπει να είναι μεγάλη η δαπάνη, αν σκεφτεί κανείς πως το 2013 ανανέωσε για έξι χρόνια το συμβόλαιο του αντί του ποσού των 108.000.000 δολαρίων.

O... Ιμπραχίμοβιτς του φούτμπολ
O... Ιμπραχίμοβιτς του φούτμπολ

Το δώρο ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού τη Δευτέρα (3/11) οι Κάουμποϊς πετούν για το Λονδίνο για τον αγώνα με τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς στις 9 Νοεμβρίου στο Γουέμπλεϊ.

Λίγες μέρες νωρίτερα ακόμα ένας παίκτης της διασημότερης ομάδας φούτμπολ στον κόσμο, ο Ντεμάρκο Μάρεϊ είχε δωρίσει στους συμπαίκτες του από ένα φορητό υπολογιστή.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ