ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, εξήγησε πώς "σώθηκε" το Παμπελοποννησιακό Στάδιο που λάμπει

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ// ΕΝΑΕΡΙΑ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8/2019. (EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ// ΕΝΑΕΡΙΑ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8/2019. (EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI

Δέκα χιλιάδες πολίτες της Πάτρας χρησιμοποιούν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τον δήμαρχο της πόλης να εξηγεί με ποιον τρόπο σώθηκε η εγκατάσταση που είχε ρημάξει το 2014.

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας θα παραμείνει κλειστό και για όλο το 2024, την ώρα που αμέτρητες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα ρημάζουν, το Παμπελοποννησιακό έχει πλέον αναγεννηθεί και είναι ένας παράδεισος για τον κόσμο της Πάτρας που μπορεί να γυμνάζεται στους χώρους του χωρίς κόστος.

"Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηματημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής, ξεκινήσαμε την αποκατάστασή του" λέει ο δήμαχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, σε ένα video στο οποίο εξηγεί ότι δέκα χιλιάδες κάτοικοι της Πάτρας χρησιμοποιούν πλέον τις εγκαταστάσεις του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ