ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Ο αγώνας που έψαχναν

Ο αγώνας που έψαχναν
Δημητριάδης

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασαν από το Σεράγεβο και τον διεθνή αγώνα FIS οι Έλληνες σκιέρ

Δυναμική επιστροφή του Δημητριάδη!

Ο Βασίλης Δημητριάδης έψαχνε το καλό αποτέλεσμα που θα πιστοποιήσει την καλή του κατάσταση και έδειξε να το αγγίζει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βαλ ντʼ Ιζέρ. Η τύχη του γύρισε την πλάτη στη Γαλλία, όχι όμως και στη Βοσνία. Ήταν ένας άρτιος αγώνας για τον κορυφαίο Έλληνα σκιέρ, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο μετά τον τραυματισμό του.

Το προηγούμενο είχε έρθει στις 4 Μαρτίου του 2007 σε διεθνή αγώνα στο Λίβανο. Ο Φλωρινιώτης σκιέρ άφησε στη δεύτερη θέση τον Σκοπιανό Αντόνιο Ριστέφσκι και στην Τρίτη τον Σλοβάκο Ματέι Φάλατ. " Ήταν ένας αγώνας στα μέτρα μου και έμεινα ικανοποιημένος αρχικά από τον εαυτό μου. Έκανα μια καλή διαδρομή και παρά το σημαντικό μου λάθος στη δεύτερη έφυγα με τη νίκη. Αν δεν έκανα και αυτό το λάθος, θα έπαιρνα τη νίκη με διαφορά τουλάχιστον 1,5 δευτερολέπτου".

Στις λεπτομέρειες έχασε το μετάλλιο ο Νίκος Μπόνου. Ο 23χρονος σκιέρ κατέλαβε την τέταρτη θέση με διαφορά λίγων εκατοστών του δευτερολέπτου από τον Σλοβάκο. Ο Μπόνου πάντως δεν έμεινε ευχαριστημένος, αφού στις δυνατότητες του ήταν το μετάλλιο.

Ήταν μια εξαιρετική παρουσία της εθνικής ομάδας που λειτούργησε σαν τονωτική ένεση εν όψει της συνέχειας. Ξεχώρισε και ο εκτός εθνικής ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου ο οποίος πλασαρίστηκε στην 17η θέση.

Το χρυσό κορίτσι ξαναχτύπησε!

Η Σοφία Ράλλη έχασε την πρόκριση για τους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος για λίγα δεύτερα, όμως με έναν σπουδαίο αγώνα στη Βοσνία έδειξε πως παραμένει φορμαρισμένη. Η Ναουσαία σκιέρ έφυγε με το ασημένιο μετάλλιο από τον αγώνα, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση από πλευράς συγκομιδής βαθμών, αφού φέτος έχει κατακτήσει και χρυσά μετάλλια σε διεθνείς αγώνες.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Ζάνα Νοβάκοβιτς από τη Βοσνία, ενώ τρίτη ήταν η Λιν Μπγιόρε από τη Σουηδία. Η ίδια η Ράλλη τόνισε: " Το επίπεδο ήταν καλό. Μου βγήκε ένας καλός αγώνας υπό δύσκολες γενικά συνθήκες και αυτό είναι που με ικανοποιεί".













TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ