NFL

Νταμάρ Χάμλιν: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Μπάφαλο

Buffalo Bills safety Damar Hamlin (3) adjusts his chin strap during the second half of an NFL football game against the New England Patriots, Thursday, Dec. 1, 2022, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Greg M. Cooper)
Buffalo Bills safety Damar Hamlin (3) adjusts his chin strap during the second half of an NFL football game against the New England Patriots, Thursday, Dec. 1, 2022, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Greg M. Cooper) © 2020 GREG M. COOPER / AP IMAGES

O Nταμάρ Χάμλιν, ο οποίος κατέρρευσε τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου σε αγώνα NFL, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Μπάφαλο, όπως ανακοίνωσε το Cincinnati Medical Center.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νταμάρ Χάμλιν, με το νοσοκομείο του Σινσινάτι να ανακοινώνει πως ο παίκτης των Μπάφαλο Μπιλς πήρε εξιτήριο.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που μοιραζόμαστε ότι ο Νταμάρ Χάμλιν έχει πάρει εξιτήριο και επέστρεψε στο Μπάφαλο. Τα πηγαίνει καλά και βρίσκεται στο επόμενο στάδιο της αποκατάστασής του" ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου ο Νταμάρ Χάμλιν υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκλας για το NFL και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Την Πέμπτη (5/9) δύο γιατροί του νοσοκομείου του Σινσινάτι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία μετέφεραν τα θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Χάμλιν, αλλά και για τις κρίσιμες ενέργειες που τον κράτησαν στη ζωή.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ