ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νοβίτσκι: "Ολυμπιακοί και μετά ξεκούραση"

Νοβίτσκι: "Ολυμπιακοί και μετά ξεκούραση"
Νοβίτσκι
Για τον σταρ των Ντάλας Μάβερικς, η συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, αποτελεί το μεγαλύτερό του όνειρο, όπως παραδέχθηκε μιλώντας από τη Νέα Ορλεάνη, όπου πραγματοποιήθηκε το All Star Game του ΝΒΑ.
" Αν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας, στη συνέχεια θα ήθελα να ξεκουραστώ. Δεν έχω πει ποτέ πως θα αποσυρθώ από την Εθνική γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αν μπορέσω να ξεκουραστώ για 1-2 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αποκτήσω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο ν' αγωνίζομαι".

Στη συνέχεια μίλησε για το προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας (14-20 Ιουλίου) και το όνειρό του: " Μου άρεσε πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μου. Τώρα έχουμε πρώτα την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και μετά να ξεκουραστώ για λίγο. Μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι για μένα το μεγαλύτερο όνειρο. Εχω την ελπίδα πως θα είμαστε εκεί και την πίστη πως θα τα πάμε καλά".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Εθνική Γερμανίας έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο του προολυμπιακού, μαζί με τις Νέα Ζηλανδία και Πράσινο Ακρωτήρι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντηθεί και με την Ελλάδα στους προημιτελικούς.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ