ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

NFL Athens: Πετρουλάκης και Μπάλλα στις 16 Μαΐου τρέχουν στο OAKA για νέα ρεκόρ στο 3ο AΝΤ1 Mile Run

NFL Athens: Πετρουλάκης και Μπάλλα στις 16 Μαΐου τρέχουν στο OAKA για νέα ρεκόρ στο 3ο AΝΤ1 Mile Run

Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης και η Ντενίσα Μπάλλα δύο κορυφαία ονόματα των δρόμων ημιαντοχής στην Ελλάδα, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο 3ο Ant1 Mile Run, τον elite αγώνα δρόμου που διεξάγεται στην Αγορά του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα No Finish Line.

Μετά από δύο χρονιές διεξαγωγής υπό την στήριξη της Herbalife, το φετινό Mile Run απόστασης 1609,34μ. πέρασε υπό την στήριξη του ομίλου Antenna και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Ο πρωτότυπος αγώνας του ενός μιλίου είναι μία από τις παράλληλες δράσεις του No Finish Line Athens και προσελκύει κορυφαία ονόματα της ημιαντοχής σε άνδρες και γυναίκες, καθώς είναι επίσημος αγώνας σε πιστοποιημένη διαδρομή και προβλέπονται και χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους της γενικής κατάταξης.

Η εκκίνηση του φετινού Mile Run θα δοθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 19:15 εντός της Αγοράς του ΟΑΚΑ (ξεχωριστές εκκινήσεις για άνδρες και γυναίκες). Οι δηλώσεις συμμετοχής των elite αθλητών και αθλητριών άνοιξαν και γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 8 Μαΐου μέσω του τεχνικού υπεύθυνου του Ant1 Mile Run Παναγιώτη Χαραμή επικοινωνώντας στο 697 245 3820.

Η συμμετοχή για τους αθλητές και αθλήτριες με αθλητικό δελτίο σε σωματείο του ΣΕΓΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ με την προϋπόθεση πως είναι άνω των 15 ετών και έχουν αγωνιστεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ή δρόμου οποιασδήποτε κατηγορίας άνω των 15 ετών σε ένα από τα ακόλουθα έτη: 2022, 2023, 2024.

Η συμμετοχή για όλους τους υπόλοιπους αθλούμενους γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του nflathens.com έναντι του αντιτίμου των έξι (6) ευρώ. Λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου αγωνίσματος και της συμμετοχής elite αθλητών και αθλητριών, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι συγκεκριμένος και μετά την συμπλήρωση τους δεν είναι εφικτή καμία προσθήκη.

Η γραμματεία του No Finish Line για την παραλαβή του εξοπλισμού του Ant1 Mile Run και όλων των παράλληλων αγώνων, θα λειτουργεί από 8 έως 11 Μαΐου (10πμ-6μμ) στην αίθουσα κλήσης του Ολυμπιακού Σταδίου (είσοδος από την πύλη Α΄ επί της οδού Σπύρου Λούη).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ANT1 MILE RUN»

ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Έναρξη 19:15 – Λήξη 20:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αγορά ΟΑΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Ant1 Mile Run μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι υπάγονται στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες.

Κατηγορία 15-19 (Α-Γ, έτη γέννησης: 2005-2009)

Κατηγορία 20-34 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1990-2004)

Κατηγορία 35-44 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1980-1989)

Κατηγορία 45-54 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1970-1979)

Κατηγορία 55+ (Α-Γ, έτη γέννησης: 1969 και πριν)

Κατηγορία Paralympic Open (Α-Γ, έτη γέννησης: 2009 και πριν)

ΤΕΧΝΙΚΑ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η διαδρομή του ενός μιλίου είναι μετρημένη 1.609,344μ. από πιστοποιημένο μετρητή της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Για κάθε κατηγορία θα δοθεί ξεχωριστή εκκίνηση αν οι συμμετοχές το επιβάλλουν, σε κάθε περίπτωση την απόφαση θα πάρει ο τεχνικός υπεύθυνος

Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και τον έλεγχο της διαδρομής και των στροφών, θα χρησιμοποιηθούν επίσημοι κριτές και γυμναστές

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν απονομή κυπέλλων στην πρώτη γυναίκα και τον πρώτο άνδρα της γενικής κατάταξης και μεταλλίων στις πρώτες και στους πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι ξεκάθαρο και σαφές πως αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οφείλουν να διαθέτουν ιατρική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους.

Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας, που μαζί με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχονται υποχρεωτικά τους παρακάτω όρους που επισυνάπτονται στη φόρμα συμμετοχής.

«Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου».

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ

https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

https://twitter.com/NFLAthens

Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens στο: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ