ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την σύλληψη του 23χρονου αλλοδαπού που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 19χρονου Άλκη. Θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την σύλληψη του 23χρονου αλλοδαπού που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, φτυάρια, σφυριά, δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Άμεση σύλληψη ατόμου για υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,

Κράνη,

Βεγγαλικά χειρός,

Κροτίδες,

Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),

Μεταλλικοί σωλήνες,

Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται¨".

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου


TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ