ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία 19χρονου: Ένα από τα θύματα αναγνώρισε τον 23χρονο συλληφθέντα, σεσημασμένος χούλιγκαν

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Από ένα εκ των θυμάτων της επίθεσης αναγνωρίστηκε ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ως ένας εκ των φερόμενων δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Από ένα εκ των θυμάτων της επίθεσης αναγνωρίστηκε ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής και οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ως ένας εκ των φερόμενων δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Στην παρέα του άτυχου Άλκη υπενθυμίζεται πως ήταν ένας ακόμη 19χρονος και ένας 20χρονος που μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην περιοχή του Χαριλάου από περίπου 10 άτομα που βγήκαν από δύο αυτοκίνητα.

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε ή αν ήταν μόνο εκείνος που μαχαίρωσε, καθώς η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το μικρό δρεπάνι που βρέθηκε στο σημείο και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε στον φόνο.

Ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε συλληφθεί και το 2019 για ανάλογου τύπου επίθεση σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ