ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Μέτρια ημέρα

Μέτρια ημέρα
τσακιρη

Με αποτελέσματα κάτω του αναμενομένου συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Έλληνες αθλητές

ΔΙΑΘΛΟ
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πιόνγκ Τσανγκ (Ν. Κορέα)


Δεν βρήκε ρυθμό στο σπριντ 7,5 χιλιομέτρων η Γιώτα Τσακίρη κι έμεινε στην 102η θέση με τέσσερις άστοχες βολές, αλλά και διαφορά 6 λεπτών και 32 δευτερολέπτων από την Γερμανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κάτι Βίλεμ.

Στους άνδρες την καλύτερη επίδοση είχε ο Σάκης Τσακίρης, καταλαμβάνοντας την 87η θέση. Ο Δραμινός πρωταθλητής είχε δύο αποτυχημένες βολές στο πεδίο βολής, ενώ ήταν περίπου 4 λεπτά βραδύτερος από τον μεγάλο Νορβηγό Όλε Αινάρ Μπιορντάλεν. Στον ίδιο αγώνα ο Στάθης Κιουρκενίδης έμεινε στην 118η θέση με 6 άστοχες βολές και διαφορά 9 λεπτών από τον κορυφαίο.

ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βαλ ντ' Ιζέρ (Γαλλία)


Ο δύσκολος τρόπος πρόκρισης στην τελική φάση των αλπικών αγωνισμάτων επηρέασε τις προσπάθειες των Ελλήνων σκιέρ. Στο σλάλομ των γυναικών η Σοφία Ράλλη έμεινε συνολικά στην 40η θέση. Ήταν μια καλή εμπειρία για την Ελληνίδα σκιέρ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει για 30 δευτερόλεπτα την πρόκριση για την τελική διαδρομή των 30.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Τσακνάκη επηρέασε τις προσπάθειες των υπολοίπων αθλητών, με τον Παύλο Τριποδάκη να μην καταφέρνει να συνεχίσει στη δεύτερη διαδρομή της προκριματικής φάσης. Στέφανος Τσιμικάλης και Νίκος Μπόνου δεν ολοκλήρωσαν τη δεύτερη διαδρομή του προκριματικού αγώνα, ενώ η επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη δεν ήταν ιδανική. Ο σκιέρ από τη Φλώρινα, είχε έξοδο στην πρώτη διαδρομή του προκριματικού.









TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ