ΙΠΠΑΣΙΑ

Με Αθηνά Ωνάση στο Παγκόσμιο

Με Αθηνά Ωνάση στο Παγκόσμιο

Η Αθηνά Ωνάση θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση, στους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες τον Αύγουστο στη Νορμανδία.

Η Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το ελληνικό διαβατήριο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά.

Πρόκειται για τους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες δηλαδή το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ιππασίας, διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί από τις 23 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου στη Νορμανδία.

Η 29χρονη Αθηνά θα αγωνιστεί με τη φοράδα Ad Camille Z στην υπερπήδηση εμποδίων, ονειρεύεται τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μετά από αρκετά χρόνια η Ελλάδα θα έχει δύο συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Έφη Κουτσάφτη θα αγωνιστεί στην ιππική αντοχή, ένα μαραθώνιο αγώνισμα όπου ο αναβάτης και το άλογο καλύπτουν μια μεγάλη απόσταση σε συγκεκριμένη χρονική προθεσμία.

Η Ιππικής Αντοχής συμμετείχε το περασμένο Σάββατο, 14 Ιουνίου σε διεθνή αγώνα CEI3* «Marche Endurance Lifestyle Numana – Road to the WEG», κατέλαβε την 8 θέση και προκρίθηκε για την μεγάλη διοργάνωση. Η πολύ δύσκολη και τεχνική διαδρομή του διεθνή αγώνα είχε μήκος 160 χιλιομέτρων και διήρκησε 13 ώρες, ενώ το 75% των συμμετεχόντων δεν τερμάτισε για διάφορους λόγους.

Η 38χρονη αμαζόνα σχολίασε " είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματά μου. Πάλεψα πολύ για να πάρω όλες τις προκρίσεις, αφού χρειάζονται συνολικά πέντε. Νομίζω πως για τα ελληνικά δεδομένα έμοιαζε σαν ένα άπιαστο όνειρο. Ελπίζω όλα να πάνε κατ’ ευχήν".

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ