SPORTS & GOSSIP

Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: "Ζαλίζομαι με τον τρόπο που περπατάει"

Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: "Ζαλίζομαι με τον τρόπο που περπατάει"
Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: "Ζαλίζομαι με τον τρόπο που περπατάει" PRINT SCREEN

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1 και μίλησαν για την σχέση τους, τον γάμο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, το πώς έγινε η πρόταση γάμου, αλλά και για τις επαγγελματικές πτυχές της ζωής του.

Αποκάλυψαν ότι η πρόταση γάμου είχε γίνει από την αρχή, ωστόσο τα 7 χρόνια σχέσης ήταν η καταλληλότερη στιγμή για τον γάμο. Εξάλλου το "7" είναι ένας ωραίος αριθμός, όπως είπε η ηθοποιός και συμφώνησε και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Μεταξύ άλλων απάντησαν και στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το τι λατρεύουν ο ένας στον άλλον και τι τους ενοχλεί, ο Πέτρος Κόκκαλης είπε με χιούμορ ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές.

"Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά", είπε με την σειρά της η ηθοποιός.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ