ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτζυ Λαζάρου: "Είχαμε δεχθεί απειλές επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής"

Μάρτζυ Λαζάρου: "Είχαμε δεχθεί απειλές επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής"
PRINT SCREEN

Η Μάρτζυ Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή "Μαμά-δες" της ΕΡΤ αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε η ίδια και ο σύζυγός της και διεθνής διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, λόγω του επαγγέλματός του.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγός της, διεθνή διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου. Η Λαζάρου αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί η οικογένεια στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αστυνομική προστασία που έχουν δεχθεί, λόγω των συγκεκριμένων απειλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μάρτζυ Λαζάρου: "Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά.

Έχω εξοικιωθεί με αυτό, ο φόβος ήταν 50-50. Όταν τον γνώρισα ήταν πάλι σε μια εέτοια διαδικασία, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον γνώρισα έτσι. Είναι κάτι οικείο που δεν ξέρεις που θα φτάσει. Είχες το φόβο και επειδή έχουμε παιδί, αν ήμουν εγώ με τον Τάσο μόνοι μας θα ήταν αλλιώς. Είχαμε προστασία, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί, ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς, όχι τόσο για εκείνον, είναι κάτι που κι αυτός δεν το αντέχει.

Για το αν του έχει ζητήσει να εγκαταλείψει τη διαιτησία: "Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει, γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής, από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση, δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ