ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης: Ματαιώθηκε ο ιστορικός αγώνας

Runners take part in the New York City Marathon, Sunday, Nov. 3, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Runners take part in the New York City Marathon, Sunday, Nov. 3, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) AP PHOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την 1η Νοεμβρίου ακυρώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ήταν η σειρά ενός ακόμα top-class αγώνα να ακυρωθεί για φέτος, με τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης να κάνουν επίσημα γνωστό πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα διεξαχθεί μέσα στο 2020 λόγω του κορονοϊού που μαστίζει τη χώρα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Μαραθωνίου, η απόφαση πάρθηκε για την προστασία των αθλητών, των θεατών, των εθελοντών και του υπόλοιπου τιμ, με την Νέα Υόρκη να φιλοδοξεί να διοργανώσει μέσα στο 2021 την ιστορική 50η έκδοση του φημισμένου event.

Runners make their way across the Verrazzano-Narrows Bridge during the start of the New York City Marathon, Sunday, Nov. 3, 2019, in New York. (AP Photo/Julius Motal)
Runners make their way across the Verrazzano-Narrows Bridge during the start of the New York City Marathon, Sunday, Nov. 3, 2019, in New York. (AP Photo/Julius Motal) AP

Αυτός του Λονδίνου μετατέθηκε από τις 26 Απριλίου στις 4 Οκτωβρίου, οι διοργανωτές του μαραθωνίου του Βερολίνου είπαν πως δεν πρόκειται να γίνει τον Σεπτέμβριο αλλά δεν ξεκαθάρισαν αν θα μετατεθεί ή θα ακυρωθεί, ενώ ο μαραθώνιος του Σικάγο είναι άγνωστο αν θα γίνει τον Οκτώβριο όπως είναι προγραμματισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ