ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάγδα Φύσσα: "Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου"

Η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τον Ρουπακιά
Η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τον Ρουπακιά EUROKINISSI

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα κρίθηκε ένοχος και η Χρυσή Αυγή επίσημα εγκληματική οργάνωση. Η μητέρα του Killah P, Μάγδα Φύσσα, ξέσπασε σε δάκρυα. (VIDEO)

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα φώναξε: "Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου", Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 5,5 μετά το ξεκίνημα της ιστορικής δίκης η στιγμή της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης έφτασε με την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η εκφώνηση της ιστορικής απόφασης ξεκίνησε με απόντες το σύνολο των κατηγορουμένων πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κενό ήταν το εδώλιο και του καθ’ ομολογία δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, καθώς και των περισσοτέρων κατηγορουμένων.

Για τον Γ. Ρουπακιά αναγνώστηκε ότι κρίνεται ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα, όλοι κρίνονται ένοχοι εκτός από τους Σαντοριναίο, Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ